Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ:

1kgr ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ
1 ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΓΟΥΡΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ,ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
200gr ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΕΝΟ
200gr ΤΥΡΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ Η ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΕΝΗ
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΑΤΙ
ΚΟΚΚΙΝΟ,ΠΡΑΣΙΝΟ,ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ ΠΙΠΕΡΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΕΝΟ
ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΛΑΔΟ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΤHΓΑΝΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ,ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 1/4 ΤΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑ,ΤΗ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ.ΑΦΟΥ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ Κ ΤΟ ΣΕΡΒΗΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΙΑΤΟ.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου